51.jpg

Mat

JULPUBEN PÅ STELOR!

Vi har öppet Fre & Lör 17.00 - sent under adventshelgerna

Kom för mys och häng på Stelors julpub. 

 

Vi serverar en enkel julinspirerad pubmeny i restaurangen - alltid på råvaror ifrån våra bönder omkring oss och det som är i säsong. På Loftet har vi lek för barnen och så serverar vi EKO-korv med bröd för de mindre gästerna. 

Vill du hellre sitta i vår matsal och njuta av vår gårdsmiddag som består av kockens val av serveringar med tillhörande vinpaket så går det också fint! 

 

Boka ditt juliga pubhäng eller din julhärliga gårdsmiddag ( Läs mer om vår gårdsmiddag nedan)  på koket@stelor.se eller ring oss på 0735-1570

 

JULMYSPAKET!

 

Hotel Stelor satsar på att MAXA julmyset och har nu satt ihop ett boendepaket för 1500 kr/person under adventshelgerna!Julmys på Stelor innebär att du bor i vår kalkstensgård ifrån 1700 talet. Tar promenader vid havet i Västergarn, hänger vid brasan och njuter av vällagad mat med råvaror ifrån småskaliga producenter nära oss och goda viner i lantlig miljö!  Så Checka in i ett av våra vackra dubbelrum som alla är unika med gotländsk konst på väggarna, njut av vår goda Gårdsmiddag i vår mysiga restaurang och starta morgondagen med en fantastisk lantfrukost med hembakat bröd! 

"Julmys" paketet kostar endast 1500 SEK per person i delat dubbelrum och då ingår : ​​

  • Julig välkomsdrink

  • Att sova gott i ett av våra 7 vackra rum

  • 3 rätters julinspirerad gårdsmiddag i restaurangen

  • Ljuvlig lantfrukost med hembakat bröd
     

 Boka genom att maila  hotel@stelor.se eller slå en pling på 0735157080! 

Boka bord genom att ringa oss på 0735 15 70 80 eller maila oss på koket@stelor.se

Gårdsmiddagen På Stelor!


Vår gårdsmiddag består av en komplett middag som vi brukar säga handlar om konceptet "Don't buy food from strangers" - så vad handlar det om egentligen?

Jo det handlar om att dels få till en god middag men även att stötta den lokala ekonomin, se till att dom människor som producerar råvarorna får rätt betalt för sitt oerhörda slit dom lägger ner för att förse oss med mat. Dom producenter som jobbar hållbart och värnar om sina djur och jorden måste vi tillsammans lyfta. Vi lagar alltså en middag baserat på dom grejer som människor vi känner har skördat eller slaktat!

Under sommaren så har vi även vår uteservering i trädgården som är öppen för drop-in som inte går att boka där vi serverar vår barmeny! Här finner man charkdetaljer, vår egna pasta för veckan på kulturspannmål, dagens macka och kvällens dessert. GOTT!

Är ni många barn i sällskapet? I restaurangen är alla välkomna, men vi har ett fåtal samt begränsat antal platser för barn och ingen möjlighet till att barnanpassa menyn. Ring oss gärna så skall vi se vad vi kan göra för er!

 

Under sommartid vill vi gärna passa på att varmt rekommendera sällskap med barn att komma in för drop-in på vår mysiga uteservering där vi serverar vår härliga barmeny som exempelvis alltid har veckans goda pasta! Här kan barnen dessutom springa fritt i trädgården, titta på våra höns som kacklar runt eller kika efter lammen i hagen intill.

 

Glöm inte att följa oss på vårt nya Instagram-konto stelor_gotland (då vårt gamla tyvärr blev hackat) där vi löpande kommer lägga till mer information och happenings på gården!

Boka

" Don´t Buy Food From Strangers" 

Vi som jobbar i på köket på Stelor tycker att det roligaste som finns är att laga god mat på råvaror som omtänksamt tagits fram med hänsyn till djur, jordhälsa och miljö. Därför är vi oerhört tacksamma att få jobba med så fantastiskt duktiga producenter som också såklart är våra goda vänner - dom är hjältar och läggar så mycket jobb, kärlek och energi så att vi kan laga god, ärlig och klimatsmart mat!

 

Magnus & Anneli Gotland Creamery Sanda

Fredrik Willstrand Buttle Grisen Buttle 

Gunnar Bolin Buters Eko Eskelhem 

Curre Niklasson Sigsarve Lamm Näs

Lotta Bogren Puttersjaus gård Rute

Hanna & Micke Winther Winthers Gård Lye

Torbjörn Svensson och Maria Eriksson Ammor Gård Västergarn

Märta, Odd & Pontus på Ejmunds Gård Roma

Janne Grimlund Sigvalds Eskelhem

Jonas Kebbe Kebbes Gård Eksta 

Lär känna våra producenter ->

Vi är också glada och stolta över att vara en av några restauranger som bedöms efter hållbarhet och gastronomi i 360 eat guide som du kan läsa mer om här!