top of page

Välkommen till  Stelor 

Stelor är ett gotländskt gårdshotell gården som ligger 25 min söderut ifrån Visby. 

Här finns det stora stenhuset ifrån 1700-talet som består av 7 unika rum och kök, vår röda stora lada som är perfekt för bröllop, fest och event. Restaurangen som sommartid är öppen på kvällarna för god mat och skönt häng och sist men inte minst vår trädgård – där vi odlar och låter hönsen gå fria. På höst, vinter och vår händer det lite olika saker på gården med roliga middagar,

pop - ups, pubkvällar , ölprovningar  osv. Bäst för att hålla koll på vad som händer är att slå oss en signal eller kolla vårt Instagram.

 

Tillsammans vill vi skapa en dynamisk, rolig och avslappnande plats där ni som besöker oss kan känna er som hemma och njuta av vår natur som vi har runt omkring oss. Dels i vår trädgård men också vid stranden som ligger bara några hundra meter bort. Låna en av våra cyklar så kan ni också bege er längre bort och utforska västra kusten på Gotland. Vill ni rida, golfa, eller surfa när ni besöker Gotland så har vi dessa aktiviteter bara runt knuten ifrån oss och vi hjälper er gärna att boka. Vi lovar det finns grejer att göra på Gotland året om. Eftersom vi bor och är verksamma här året om så vet vi tillexempel att hösten är fantastisk- då är det gotländska skafferiet fyllt och höststormarna vid havet är dramatiska – vi delar gärna med oss av våra bästa tips!

 

 

 

 

Stelor Köket öppnar 3 Maj för lunch & middag!

 

Fredagar 17 - sent 

Lördagar 12 - sent 

Söndagar 12- 15

 

Boka bord här!

Pssst...

Du vet väl att det enkelt går att ta bussen hit, kika in busstiderna här.

Boka ett rum eller hyr
hela hotellet! 

Våra rum går att boka från 1:a juni-till 30:e Augusti och vi tar gärna emot både barn och hundar som gäster! Boka ditt rum här!

 

Resten av året kan man också hyra hela hotellet!

Ta med familj, vänner eller kollegor och i 2 dygn ha huset för sig själv. Laga mat tillsammans, gå långa promenader vid havet, tänd en brasa och låtsas att man har flyttat in i ett stort hus på Gotland för en stund.

 

Läs mer om att hyra hela gårdshotellet här!

Stelor_Rum4_ 1388.jpg
2.jpg

Hållbarhet 

På Stelor brinner vi för att arbeta med det vi har omkring oss och försöker att skapa en så hållbar och autentisk upplevelse av Gotland som möjligt. I varje rum har vi låtit en gotländsk konstnär som vi gillar hänga upp sin konst, kopparna du dricker ditt kaffe ur är av en keramiker nära oss, lakanen är såklart ekologiska, våra hudvårdsprodukter är av märket Care of Gerd som svensktillverkar ekologiska produkter utan skit. 

 

Lite idealister är vi och vi tror att för naturen och framtidens skull så måste vi bland annat ställa om hur och vad vi äter. Det innebär att på Stelor har vi ingen a la carte meny i vår restaurang utan oftast en meny på tavla som följer säsongen och gjord utav det som våra fem bönder som vi samarbetar med har skördat och slaktat. Vi tror det blir godare så. Både i smak men också för att vi envist tror att det går att skapa en härlig upplevelse utan att göra för stort avtryck för kommande generationers förmåga att överleva.  

 

Det innebär också att vi tillexempel inte serverar apelsinjuice till vår frukost utan tycker då att det är lyxigare med en god äppelmust pressad på höstens äpplen. Våra marmelader och sylt gör vi på waste frukt ifrån vår lokala handlare men också såklart på det vi hinner plocka under sommar och höst.

 

Vi är glada och stolta över att vara en av några restauranger som bedöms efter gastronomi och hållbarhet i 360 EAT GUIDE (Läs gärna mer om den här: https://360eatguide.com). Vi är även en del utav det gotländska initiativet Sustainable Plejs där vi tillsammans med andra kollegor i branschen jobbar för att utveckla oss och varandra bla genom manifestet nedan som du hittar utanför vår dörr. (Läs gärna mer om oss här: https://gotland.com/sustainableplejs/

Läs gärna vår Hållbarhetspolicy för 2024 här!

Event

Vi på Stelor älskar att göra event med företag som brinner för miljö och hållbarhet precis som vi. Tillsammans vill vi skapa härliga och autentiska upplevelser- gärna med en extra knorr omtanke i detaljerna och med maten. Vi har alla jobbat med kommunikation, event och upplevelsedesign så vi hjälper dig gärna hela vägen - ifrån planering till genomförande eller så kanske du bara behöver en catering, kock på plats, matlagningskurs osv. Oavsett vad så hjälper vid dig – bara hojta till eleonor@stelor.se så börjar vi klura på ett riktigt lyckat event. 

 

Ibland ordnar vi egna event här på Stelor - höstmarknader, kulturdagar, föreläsningar och annat skoj – bäst håller man sig uppdaterad via vår Instagram! 

Se mer av Stelor!

Möten

Vill man mötas och få exklusiv tillgång till en plats som inbjuder till idéskapande och kreativitet är Stelor något för er. För övernattande konferenser så riktar oss till mindre sällskap som ledningsgrupper på 7–14 personer då man kan bo upp till 14 personer på vårt hotell. Dagkonferenser tar vi gärna emot upp till 40 pers i vårt nya mötesrum- Loftet. En plats där ni blickar ut över Paviken och kan varva möte med natur, fika i vår trädgård, strandpromenad osv. Hållbar lunch/middag & hembakad fika finnes! Whiteboard, blädderblock och projektor och sådana saker har vi men vi skräddarsyr gärna aktiviteter och spånar på kreativa ideér tillsammans för att skapa värdefullt innehåll för era dagar. Ett exempel kan vara att om gänget är matintresserade kanske man vill åka med upp till våra bönder och skörda och sen laga mat tillsammans med en kock som bjuder på sina bästa matlagningsknep. Yoga, SUP, bastu hos våra bästa grannar Surflogiet eller varför inte golf på en av Sveriges vackraste golfbanor?

 

Tips är att vi också har stor erfarenhet kring att leda workshops och facilitera ert möte så att ni kan få ut mer av era mötesdagar här. Bara fråga oss på hotel@stelor.se så berättar vi gärna mer om vad ett möte kan vara på Stelor.

image9 (kopia).jpeg

Bröllop

Stelor2023_illustrationer_webb_ring.png

Bröllop på Stelor innebär inte bara att ni har en unik plats med vacker och lantlig inramning i vår lada.

 

Ni har hela gården exklusivt för er själva, hjälp hela vägen där vi tillsammans hjälps åt att planera för just ert personliga bröllop.  

Läs mer om vårt upplägg och tveka inte att kontakta oss för frågor och funderingar.

Läs mer om bröllop här!

bottom of page