Hotel Stelor är en oas där det finns plats för vila och eftertanke oavsett tid på året. Här kan du spendera hela din vistelse i en hängmatta nere vid bäcken i trädgården eller inne i loungen framför en sprakande brasa.

Hotellet och restaurangen är omgärdad av en två hektar stor parkliknande trädgård där du kan avnjuta en picknickkorg från restaurangen eller ta en joggingtur upp i naturreservatet intill gården. På behagligt promenadavstånd hittar ni tennisbana, boulebana, avskild sandstrand, småbåtshamn, ett vackert naturreservat, bra fiskevatten och en av Sveriges högst rankade golfbanor, Visby GK.

Det finns cyklar att låna för att ta dig till Toftastrand som ligger 15 minuter iväg från hotellet. Bussen till och från Visby stannar precis utanför. Vi hjälper dig såklart att boka in andra aktiviteter såsom hästridning, fiske eller en utflykt till Karlsöarna. Vi har starka rötter på Gotland och har bra lokalkännedom. Vi lovar att dela med oss av våra smultronställen när ni planerar era utflykter.

room photo
Sheeps at the hotel

Karin

Karin hittade den perfekta gotlandsgården sommaren 2010 och blev förälskad i huset och platsen. Under våren 2011 byggdes det gamla boningshuset om till ett inspirerande hotell och i grisstallet skapades en restaurang. Hotel Stelor invigdes med buller och bong den andra juni samma år.